Μπράβο μυστικοί εφτά - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι μυστικοί εφτά, 1985)
Ένας επισκέπτης στο καταφύγιο των «Μ. 7» πάνω στο δέντρο τους βάζει στα ίχνη των κλεφτών. Αλλά πρώτ' απ' όλα θα πρέπει ν' ασχοληθούν με κάτι περίεργες ενδείξεις.