Ψίθυροι. - Noel, Alyson (Ψυχογιός, 2013)
Έπειτα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην τελευταία αποστολή της, η Ράιλι ικέτευσε το Συμβούλιο να της δώσει την ευκαιρία να αποδείξει πόσο ικανή είναι. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα, καθώς της έχει ανατεθεί ένας Ρωμαίος μονομάχος. Πως είναι δυνατόν να τα καταφέρει η Ράιλι, ένα αδύνατο δωδεκάχρονο κορίτσι; Όταν συναντά τη Μεσσαλίνα, οι πιθανότητες γυρίζουν με το μέρος της. Διότι η Μεσσαλίνα την πείθει να μπει στον κόσμο των μονομάχων, να γίνει η δυναμική και ώριμη έφηβη που πάντα ονειρευόταν. Θα μπορέσει, άραγε, η Ράιλι να ολοκληρώσει την αποστολή της και να επιστρέψει στον Μπόντι και τον Μπάτερκαπ;