Οι γαλαζοαίματοι. - De la Cruz, Melissa, 1971- (Ψυχογιός, 2015)
Ο χρόνος τελειώνει για τη Σκάιλερ Βαν 'Αλεν. Ο Σκοτεινός Πρίγκιπας βρίσκεται προ των Πυλών του Παραδείσου, αποφασισμένος να κυριεύσει μια για πάντα τον ουράνιο θρόνο. Αυτή τη φορά έχει στο πλάι του τους αγγέλους 'Αμπαντον και Αζραήλ - ή αλλιώς Τζακ και Μίμι. Έτσι νομίζει τουλάχιστον. Ακόμη κι όταν ο Εωσφόρος αναθέτει στον Τζακ και στη Μίμι να σκοτώσουν τους αγαπημένους τους, εκείνοι ορκίζονται κρυφά να νικήσουν τον Σκοτεινό Πρίγκιπα. Στο μεταξύ, η Μπλις έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον Λόουσον, τον μεγαλύτερο λύκο του Κάτω Κόσμου, προκειμένου να ελευθερώσει τον λαό του από την Κόλαση. Από την επιτυχία αυτής της αποστολής εξαρτώνται πολλά. Όταν συλλαμβάνεται η Σκάιλερ, πρέπει να πάρει μια τρομερή απόφαση, θα βρει, άραγε, τη δύναμη να κάνει το ασύλληπτο;