Σκοτεινός άγγελος. - Reynard, Sylvain (Τουλίπα, 2014)
Ο καθηγητής Γκάμπριελ Έμερσον έχει αφήσει τη θέση του στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με την αγαπημένη του Τζούλια. Είναι πεπεισμένος ότι μαζί, οι δυο τους, μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Και ανυπομονεί να γίνει πατέρας. Αλλά το εξαντλητικό πρόγραμμα της Τζούλια, που θέλει να πάρει το πτυχίο της, ανατρέπει τα σχέδιά του. Όταν μάλιστα την καλούν να δώσει μια διάλεξη στην Οξφόρδη, συγκρούεται με τον Γκάμπριελ γιατί αποφασίζει να μη βαδίσει στα χνάρια της δικής του έρευνας. Επιπλέον, στην Οξφόρδη κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα άτομα από το παρελθόν που έχουν σκοπό να εξευτελίσουν την Τζούλια και να αποκαλύψουν ένα από τα πιο σκοτεινά μυστικά του Γκάμπριελ. Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του, ο Γκάμπριελ θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τους βιολογικούς γονείς του, πυροδοτώντας μια αλυσίδα γεγονότων με αναπάντεχες συνέπειες για τον ίδιο και την Τζούλια. Στο τρίτο βιβλίο του ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, ο Γκάμπριελ και η Τζούλια θα αγωνιστούν να διατηρήσουν αλώβητο το πάθος και τον έρωτά τους, σ' ένα δυνατό φινάλε που θα συγκλονίσει.