Τα πρώτα βήματα για να νικήσεις το τσιγάρο - Atkins, Simon (Ψυχογιός, 2015)
Ανήκεις κι εσύ στους καπνιστές που θέλουν απεγνωσμένα να κόψουν το τσιγάρο; Που ενώ το τσιγάρο βλάπτει και την υγεία και την τσέπη σου, αδυνατείς να το κόψεις; Αν ναι, τότε κρατάς στα χέρια σου το κατάλληλο βιβλίο. Γραμμένο από γιατρό, με χρόνια εμπειρίας στην υποστήριξη ασθενών για τη διακοπή του τσιγάρου, ο πρακτικός αυτός οδηγός θα σου υποδείξει όλα τα απαραίτητα βήματα -επιθέματα νικοτίνης, βελονισμό, ακόμη κι εφαρμογές στο κινητό- για ένα πιο υγιές μέλλον.