Πέντε διασκεδάζουν - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι πέντε φίλοι ;, 1994)
Οι Πέντε Φίλοι βρίσκονται και πάλι μαζί για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Κοντά τους όμως θάρθει κι η κόρη ενός Αμερικάνου επιστήμονα που συνεργάζεται με τον θείο Κεντίν για κάτι πολύ σημαντικά σχέδια. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα τ' άλλο με απίστευτη ταχύτητα- ο Ντικ κι ο Τζούλιαν ακολουθούν κάποια ίχνη που οδηγούν σ' ένα παληό σπίτι - έ, από εκεί κι ύστερα επικρατεί πανδαιμόνιο!...