Τα πρώτα βήματα για να νικήσεις την κατάθλιψη - Atkinson, Sue (Ψυχογιός, 2015)
Η κατάθλιψη μπορεί να σε κάνει να νιώθεις παράλυτος. Σαν να μην μπορείς με τίποτα να απεγκλωβιστείς. Χρειάζεσαι βοήθεια, κι αυτό ακριβώς είναι που προσφέρει αυτό το βιβλίο: απλή, παρηγορητική βοήθεια. Σε αντίθεση με τα ιατρικά βιβλία που προσεγγίζουν το θέμα από απόσταση, η παρούσα έκδοση είναι γραμμένη από έναν άνθρωπο που έχει υποφέρει από κατάθλιψη και αντιλαμβάνεται πλήρως ότι το θέμα δεν είναι απλώς να «φτιάξει το κέφι σου». Είτε αναρωτιέσαι για πρώτη φορά αν πάσχεις από κατάθλιψη είτε βιώνεις πράγματα σκοτεινά και άγνωστα σ εσένα, το βιβλίο αυτό θα σε βοηθήσει βήμα βήμα να βγεις από το τούνελ.