Τραπεζάκια έξω, Το κούρεμα, Μην πετάξεις τίποτα, Ο χρονοποιός : στίχοι, παρτιτούρες, συνεντεύξεις, 1983-2000 - Σαββόπουλος, Διονύσης, 1944- (Πολύτροπον : Lyra, 2006)
Η έκδοση περιλαμβάνει τις παρτιτούρες και τους στίχους των τραγουδιών από τα άλμπουμ "Τραπεζάκια έξω" (1983), "Το κούρεμα" (1989), "Μην πετάξεις τίποτα"(1994) και "Ο χρονοποιός" (2000) μαζί με συνεντεύξεις και κείμενα του Δ. Σαββόπουλου της αντίστοιχης περιόδου. Τις διασκευές για πιάνο έκαναν ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης, ο Τάκης Φαραζής και ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος που επιμελήθηκε και τις παρτιτούρες. Η έκδοση είναι εικονογραφημένη από τον γνωστό σκιτσογράφο Χρήστο Δημητρίου που έκανε τον σχεδιασμό και είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια ολόκληρου του βιβλίου.