300 πανέξυπνα αινίγματα για παιδιά - Γιαλούρης, Θανάσης (Αναστασιάδης, 1992)
Τα επιλεγμένα με προσοχή και μεράκι αινίγματα αυτού του βιβλίου, προσφέρουν στα παιδιά γνώσεις, εξάσκηση νου και συγχρόνως τα διασκεδάζει με τις έξυπνες απαντήσεις τους. Περιλαμβάνει επίσης παιδικά σταυρόλεξα, ερωτήσεις και γρίφους, απολαυστικά για την παιδική ηλικία. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)