Κάποιος με ενοχλεί : ιστορίες από τη ζωή - Dumont, Virginie (Σύγχρονοι Ορίζοντες, 1999)
Ένα βιβλίο που αναφέρεται στο λεπτό θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης των παιδιών και στη δυσκολία που έχουν αυτά να καταλάβουν τι τους συμβαίνει. Με πολύ διακριτικό τρόπο μαθαίνει στα παιδιά να προστατεύουν τον εαυτό τους λέγοντας όχι, αλλά επίσης τα προτρέπει να μην χάσουν την εμπιστοσύνη τους στους ανθρώπους, άν πέσουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, και να εξακολουθούν ν' αγαπούν τη ζωή, όπως πρώτα.