Στεναχωριέμαι - Moses, Brian, 1950- (Συναισθήματα, 1998)
Όταν στεναχωριόμαστε, νιώθουμε πραγματικά πολύ άσχημα. Συχνά δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυά μας και νομίζουμε πως δε θα μας περάσει ποτέ. Κι όμως! Διαβάστε το βιβλίο "Στεναχωριέμαι..." και θα δείτε ότι όλοι στεναχωριόμαστε κάποιες φορές στη ζωή μας, αλλά τελικά καταφέρνουμε να χαμογελάσουμε ξανά. Αν ο καλύτερός σου φίλος μετακομίζει, αν η γιαγιά φεύγει ταξίδι, αν ο μπαμπάς σε μαλώνει, προσπάθησε να σκεφτείς ευχάριστα πράγματα που θα σε κάνουν χαρούμενο. Αν καταφέρεις να διώξεις τις άσχημες σκέψεις απ' το μυαλό σου, είναι σίγουρο ότι δε θα νιώθεις πια τόσο στεναχωρημένος και ότι θα ξαναχαμογελάσεις σύντομα!