Μαθαίνω να είμαι ειλικρινής - Moses, Brian, 1950- (Αξίες, 1999)
Ποια ήταν η τελευταία φορά που παραδέχτηκες ότι έκανες κάτι κακό; Αν σπάσεις κατά λάθος το αγαπημένο βάζο της μαμάς σου, τι κάνεις; Ζητάς αμέσως συγνώμη ή προσπαθείς να ρίξεις το φταίξιμο στη μικρή σου αδελφή, στο μωρό ή στη γάτα του σπιτιού; Μέσα από τα διασκεδαστικά παραδείγματα και την απίθανη εικονογράφηση του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου, έχεις την ευκαιρία να μάθεις πόσο πραγματικά ειλικρινής είσαι.