Είναι άδικο - Moses, Brian, 1950- (Συναισθήματα, 1997)
Είναι κάποιες στιγμές που αισθάνεται ότι είναι άδικο; Προσπάθησε να μη θυμώνεις και σκέψου ότι κι οι άλλοι άνθρωποι αισθάνονται συχνά αδικημένοι από τα πράγματα που κάνεις εσύ. Μέσα από το βιβλίο 'Είναι άδικο...' θα διαπιστώσεις ότι ο μπαμπάς σου έχει δίκιο όταν σου λεει ότι πρέπει να είσαι ευχαριστημένος μ' αυτά που έχεις. Γι' αυτό χάρισε ένα χαμόγελο στον εαυτό σου και διώξε όλες τις άσχημες σκέψεις μακριά.