Πως ήρθα στον κόσμο - Llewellyn, Claire (Μοντέρνοι Καιροί, 1999)
Ξέρεις πως έρχονται τα μωρά στον κόσμο; Μπορεί να ξέρεις ότι τα μωρά μεγαλώνουν μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους, αλλά έχεις μάθει πως αρχίζει η ζωή τους και πως γεννιούνται; Το βιβλίο αυτό σου αποκαλύπτει με απλά λόγια και διασκεδαστικές εικόνες από πού ξεκίνησες και πως οι γονείς φροντίζουν και περιποιούνται το νεογέννητο μωρό τους.