Ο πλανήτης μας - Lahoreau, Gaelle, 1978- (Η απίθανη εγκυκλοπαίδεια Larousse : Ο πλανήτης μας, 2012)
Μια εγκυκλοπαίδεια γεμάτη εντυπωσιακές πληροφορίες, κρυμμένα κείμενα και εκπλήξεις, κουίζ και αυτοκόλλητα, που ωθούν το παιδί να μάθει διασκεδάζοντας ένα σωρό πράγματα για τον πλανήτη μας και τους κινδύνους που τον απειλούν. Η σφραγίδα της Larousse αποτελεί εγγύηση στα βιβλία εγκυκλοπαιδικών γνώσεων, και τα βιβλία της σειράς περιλαμβάνουν εμπεριστατωμένα στοιχεία, επιλεγμένα έτσι ώστε να ενδιαφέρουν τους αναγνώστες που ανήκουν στο συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό.