Οι διακοπές του μικρού Νικόλα - Goscinny, Rene, 1926-1978 (Οι περιπέτειες του μικρού Νικόλα, 2000)
Ξεκαρδιστικές περιπέτειες περιμένουν το μικρό Νικόλα στις διακοπές του στο ξενοδοχείο "Ωραίο ακρογιάλι" και την επόμενη χρονιά στην κατασκήνωση στην ομάδα των "Κόκκινων Λύκων"