Μαλλιά κουβάρια - Αρκάς (Μαλλί με μαλλί ;, 2013)
Πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ της νέας σειράς του Αρκά "μαλλί με μαλλί". Όμως μαλλί από μαλλί διαφέρει, γι' αυτό η Στέλλα, η νεαρή συνοικιακή κομμώτρια, προσπαθεί να φορμάρει τόσο τα μαλλιά όσο και τα μυαλά της κάθε πελάτισσας, για να μην πιαστούν μαλλί με μαλλί. Ο Αρκάς μας έχει ταξιδέψει έως τώρα με επιτυχία στις άγνωστες πτυχές της ψυχολογίας των πτηνών και των ζώων, στις σκοτεινές ιστορίες που διαδραματίζονται πίσω από τους χοντρούς τοίχους της φυλακής, στην άγρια πανίδα των κρύων βυθών του ωκεανού, ακόμα και στα μυστήρια της ζωής στο επέκεινα. Με αυτή τη σειρά όμως, επιχειρεί το ακατόρθωτο. Να ρίξει φως στο πιο ανεξιχνίαστο μυστήριο της φύσης: στο γυναικείο μυαλό! Θα τα καταφέρει; Εσείς θα το κρίνετε. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα καταφέρει, για άλλη μια φορά, να σας εξαντλήσει από τα γέλια με το πραγματικά ανεπανάληπτο χιούμορ του και τις φοβερά έξυπνες όσο και φαρμακερές ατάκες των ηρωίδων του.