Ανέκδοτα για παιδιά : επιλεγμένα με παιδαγωγικά κριτήρια - Γιάννος, Γιάννης (Βιβλία για την εκπαίδευση, 1999)
Μια συλλογή (σε δύο τόμους) από τα πιο ξεκαρδιστικά ανέκδοτα που έχεις ακούσει (ή διαβάσει) ποτέ, για εγγυημένο γέλιο, όσες φορές κι αν τα διηγηθείς στους φίλους σου.