Οικογενειακή ψυχολογία : ιδέες για καθημερινή χρήση : πρακτικός οδηγός - Powell, James A. (Μεταίχμιο, 2014)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ...που θα σας βοηθήσει στην ανατροφή των παιδιών σας.Πρακτικές συμβουλές καθώς και μελέτες πραγματικών περιπτώσεων θα σας προσφέρουν δοκιμασμένες λύσεις σε προβλήματα που ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε εσείς και το παιδί σας. ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ τη μετάβαση από το Εγώ στο Εμείς ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ προσπαθήστε να καταλάβετε τον νεανικό τρόπο σκέψης ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ με δοκιμασμένες μεθόδους.