Καλλιεργώ βιολογικά : φρούτα και λαχανικά - Rama, Giuseppe (Εκδόσεις Φλούδας, 2009)
Όλα τα μυστικά για να έχετε τη μεγαλύτερη απόδοση του λαχανόκηπου και του οπωρώνα, πιάνοντας μία-μία τις ποικιλίες των λαχανικών και των οπωροφόρων δέντρων, σε ένα εγχειρίδιο απλό στη χρήση και πλούσιο σε πολύτιμες οδηγίες: οι κλιματικές ανάγκες των διαφόρων ποικιλιών, οι χρόνοι της σποράς και του κλαδέματος, οι μέθοδοι λίπανσης και βιολογικού αγώνα.