Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2015)
Ο Κλουζ είναι πέρα για πέρα επαγγελματίας - και σαν όλους τους επαγγελματίες προτιμάει να κάνει τις έρευνές του σιωπηλά κι αθόρυβα, χωρίς να τραβάει την προσοχή κανενός. Μόνο που στην τελευταία του περιπέτεια αναγκάζεται να παραβεί τους ίδιους τους κανόνες του και να κάνει την εμφάνισή του ακόμα και... στα φώτα της ράμπας. Γιατί στις πρόβες για το θεατρικό του σχολείου τρεις ταλαντούχοι πρωταγωνιστές εγκαταλείπουν μυστηριωδώς τους ρόλους τους. Και μόνο ένας ταλαντούχος ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο.