Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2015)
Την Όλγα τη βρήκε μεγάλη συμφορά: κάποιος γρατζούνισε άσχημα το αγαπημένο της αυτοκίνητο! Και φυσικά την υπόθεση την αναλαμβάνει ο Κλουζ, που θέλει να βοηθήσει την παλιά του φίλη. Γρήγορα ανακαλύπτει πως το αυτοκίνητο της Όλγας δεν είναι το μόνο που έχει μια μακριά γρατζουνιά στο πλευρό του. Τα ίχνη οδηγούν στο πλυντήριο αυτοκινήτων της γειτονιάς. Και ο Κλουζ θα χρειαστεί όλη του την εξυπνάδα και όλο του το θάρρος για να διαλευκάνει το μυστήριο.