Σύρμα και χάντρα : ανακαλύψτε τα μυστικά του χειροποίητου κοσμήματος - Μπούρα, Αθανασία (Εκδόσεις Μύρτος, 2013)
Ανακαλύψτε τα μυστικά του χειροποίητου κοσμήματος. Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να σας μυήσει στον κόσμο του κοσμήματος και να σας μάθει τις τεχνικές της δημιουργίας του, με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Εύκολες οδηγίες και έγχρωμες εικόνες σας δείχνουν βήμα προς βήμα πώς να δημιουργήσετε κοσμήματα με σύρμα και χάντρες. Από βραχιόλια και σκουλαρίκια, έως δαχτυλίδια, μενταγιόν και κολιέ. Αυτοσχεδιάστε και αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη, δημιουργείστε δικά σας μοναδικά κοσμήματα.