Θεραπευτικά αγιάσματα στην Ελλάδα - Σουλή, Σοφία Α., 1954- (Εκδόσεις Μύρτος, 2014)
Τα αγιάσματα είναι ιερά νερά, ιαματικά και θαυματουργά. Οι Εκδόσεις Μύρτος και η συγγραφέας Σοφία Α. Σουλή παρουσιάζουν το βιβλίο "Θεραπευτικά Αγιάσματα στην Ελλάδα" στο οποίο επιχειρείται για πρώτη φορά μια μοναδική καταγραφή 70 αγιασμένων πηγών. Προλογίζει ο πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Σχοινάς. Ο αναγνώστης θα ταξιδέψει σε γνωστά ή και άγνωστα αγιάσματα της πατρίδας μας που βρίσκονται στο ύπαιθρο, σε μέρη απόμακρα, άλλα μέσα σε εκκλησιές και μοναστήρια, κάποια σε μαγευτικές τοποθεσίες ή κρυφές σπηλιές και άλλα βαθιά στη γη όπου ο πιστός κατεβαίνει πολλά σκαλοπάτια ή χαράκια για να τα συναντήσει. Από την Ευαγγελίστρια στην Τήνο μέχρι την Παναγία Σουμελά, από την Προυσιώτισσα μέχρι τον Όσιο Δαβίδ στην Εύβοια, από την Αγία Παρασκευή στα Τέμπη έως τον Άγιο Ραφαήλ στην Μυτιλήνη, από την Κρήτη έως την Μακεδονία ο ταξιδιώτης συναντά προσκυνήματα και επιστρέφοντας κρατά μαζί του τη γαλήνη στην ψυχή και λίγο αγίασμα, πολύτιμο για κάποιες δύσκολες στιγμές.