Στον έβδομο ουρανό - Μάστορη, Βούλα, 1945-2016 (Φεγγαροϊστορίες, 2000)
Λοιπόν , κοιτάζεις μια νύχτα τον ουρανό και Δε βλέπεις το φεγγάρι . Που πήγε; ρωτάς. Στον Έβδομο ουρανό , σου απαντάμε εμείς , και διάβασε τη φεγγαροϊστορία να μάθεις τα πώς και γιατί και όλα.