Είναι οι Αντιχαλκηδόνιοι ορθόδοξοι : κείμενα της ιεράς κοινότητας του Αγίου Όρους και άλλων αγιορειτών πατέρων περί του διαλόγου ορθοδόξων και Αντιχαλκηδονίων Μονοφυσιτών (Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου, 1995)
Θεολογικά κείμενα ἀποδεικνύοντα τήν ἀπόκλισιν ἀπό τήν Ὀρθόδοξον πίστιν καί ἐκκλησιολογίαν τῶν Ἁγίων Πατέρων καί Ἁγίων Συνόδων τῆς Ἐκκλησίας, τῶν “Κοινῶν Δηλώσεων” τῶν Μικτῶν Ἐπιτροπῶν τοῦ Θεολογικοῦ Διαλόγου Ὀρθοδόξων καί Ἀντιχαλκηδονίων.