Ο θυμός του Ποσειδώνα : μυθιστόρημα - Σακελλαρίου, Χάρης Ν., 1923-2007 (Κατώφλι στον κόσμο, 1999)
Ο συγγραφέας θίγει με πρωτότυπο τρόπο το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης, την εξαφάνιση των ψαριών και τις επιπτώσεις που έχει το φαινόμενο αυτό στον άνθρωπο.