Λάθος, κύριε Νόιγκερ : μυθιστόρημα - Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Λότη, 1937- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή περιστέρια, 1990)
Οι ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ μεγάλων και μικρών μέσα στην οικογένεια,στο φιλικό περιβάλλον αλλά και έξω,στην ευρύτερη σύγχρονη κοινωνία όπου καλούνται να ζήσουν τα παιδιά και οι έφηβοι της εποχής μας, θίγονται με πρωτότυπο τρόπο σ'αυτό το βιβλίο.