Ο Αλφρεντ Χίτσκοκ και οι τρεις ντετέκτιβ στο μυστήριο του κινδύνου που παραμονεύει - Stone, G. H. (Παγκόσμια νεανική βιβλιοθήκη / Ψυχογιός, 1998)
Ποιον μυστικό πληροφοριοδότη πήγαινε να συναντήσει ο έμπειρος δημοσιογράφος πετώντας με το μικρό του αεροπλάνο; Ποιος ήταν ο μυστηριώδης άγνωστος που εμφανίστηκε αθόρυβα σαν φάντασμα και εξαφανίστηκε το ίδιο ξαφνικά σαν να μην υπήρξε ποτέ; Τι προκαλεί τόσα και τέτοια προβλήματα στους κατοίκους εκείνης της περιοχής, και τους τρομοκρατεί τόσο ώστε να κρατούν το στόμα τους κλειστό; Σίγουρα οι Τρεις Ντετέκτιβ θα βρουν και πάλι τις απαντήσεις σ' όλα αυτά τα ερωτηματικά.