Στο τσιμεντένιο δάσος : μυθιστόρημα για νέους - Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Λότη, 1937- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή περιστέρια, 2001)
Σ' ένα αλλιώτικο δάσος, σ' ένα δάσος από τσιμεντένιους κορμούς, μια σύγχρονη δεκαεξάχρονη Κοκκινοσκουφίτσα συναντά έναν από τους πιο φριχτούς λύκους που γέννησε ο 20ός αιώνας· ένα λύκο που ύπουλα προσπαθεί να την εξοντώσει όχι με τα δόντια του τα κοφτερά, μα με τη μύηση στον κόσμο των ναρκωτικών, τον κόσμο του λευκού θανάτου των νέων. Θα σωθεί η νεαρή ηρωίδα του σημερινού παραμυθιού; Υπάρχει ελπίδα στο σύγχρονο τσιμεντένιο δάσος; Υπάρχει κυνηγός - τιμωρός για τα ανθρωπόμορφα θηρία της εποχής μας, τους εμπόρους των ναρκωτικών;