The commanders : έτσι αποφασίστηκε η εισβολή στον Παναμά - Woodward, Bob, 1943- (Εκδόσεις Το Ποντίκι, 1991)
Ποτέ άλλοτε, από την εποχή του Βιετνάμ, ο αμερικανικός στρατός και οι αρχηγοί του δεν κυριάρχησαν τόσο πολύ στην προσοχή του κόσμου, όσο σήμερα. Ο Μπομπ Γούντγουορντ, ο δημοσιογράφος της "Ουάσιγκτον Ποστ" ο οποίος ξεσκέπασε το σκάνδαλο Γουοτεργκέητ, που έριξε πρόεδρο Νίξον, παρουσιάζει το πορτραίτο των ανθρώπων της κυβέρνηση Μπους, που με τις αποφάσεις τους οδήγησαν τις ΗΠΑ δυο φορές σε πόλεμο, αποκαλύπτει πως ο πρόεδρος και η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ χρησιμοποίησαν το στρατό στον Παναμά ως όργανο μιας νέας εξωτερικής πολιτικής.