Ο Θησέας και η Αργοναυτική εκστρατεία - Κεσόπουλος, Αριστείδης (Ελληνική μυθολογία για μικρά παιδιά ;, 1999)
Δύο συναρπαστικές ιστορίες από την ελληνική μυθολογία περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, διασκευασμένες για παιδιά: 1) Η ζωή και τα κατορθώματα του Θησέα και 2) Οι περιπέτειες του Ιάσονα.