Ο Τρωικός πόλεμος και οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα - Κεσόπουλος, Αριστείδης (Ελληνική Μυθολογία για μικρά παιδιά, 1999)
Δύο από τις γνωστότερες ιστορίες της μυθολογίας μας: η μεγάλη εκστρατεία εναντίον της Tροίας και η περιπετειώδης επιστροφή του Οδυσσέα στην πατρίδα του, διασκευασμένες για παιδιά. Σχήμα: 21x29