Οι άθλοι του Ηρακλή - Κεσόπουλος, Αριστείδης (Ελληνική μυθολογία για μικρά παιδιά, 1999)
Ένα βιβλίο, ειδικά διασκευασμένο, για να γνωρίσουν τα παιδιά τη ζωή και τα κατορθώματα του Ηρακλή, του μεγάλου και του πιο γνωστού ήρωα της προϊστορικής Ελλάδας, με πολύχρωμες εικόνες.