Η μύγα : και άλλα διηγήματα - Καλιότσος, Παντελής, 1925-2016 (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή περιστέρια, 1995)
Η Δημοκρατική Δικτατορία του θείου Προκόπη του Καλλιγράφου, όπου η άψογη διατύπωση των επίσημων κειμένων αποτελεί θεσμό υψίστης σημασίας, θα έρθει σε πολεμική σύρραξη με τη Δικτατορική Δημοκρατία του Αλλήθωρου Θεοδοσόφ, ο οποίος δε συγχωρεί τέτοια... οφθαλμοφανή λάθη.