Διεθνείς οργανισμοί = Les organisations internationales - Zorgbibe, Charles (Que sais-je, 1991)
Οι «Διεθνείς Οργανισμοί» καλύπτουν ολόκληρο το πλέγμα των διεθνών σχέσεων, διαγράφοτνας το πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργούν οι σύγχρονοι ευρωπαϊκοί, αλλά και οι παγκόσμιοι θεσμοί.