Εορταστική ανθολογία διηγήματος ; Χριστουγεννιάτικα διηγήματα Ελλήνων συγγραφέων : μέρος δεύτερο - Αρμάος, Δημήτριος 1959-2015; Μπρουντζάκης, Ξενοφών Α., 1959- (Λογοτεχνία για νέους, 1989)
Γεώργιος Αθάνας, Στέφανος Δάφνης, Πηνελόπη Δέλτα, Αντρέας Καρκαβίτσας, Φώτης Κόντογλου, Κωστής Μπαστιάς, Φώτος Πολίτης, Αντώνης Τραυλαντώνης. Οι ωραιότερες στιγμές της χριστουγεννιάτικης λογοτεχνίας μας στη δημοτική, όπου απαντούν με ποικίλη διάθεση οι πολλαπλές εμπειρίες του Ελληνισμού από την παράδοση των σχετικών εορτασμών.