Τα τρία ανθρωπάκια : μυθιστόρημα - Δοξιάδης, Απόστολος Κ., 1953- (Καστανιώτης, 1997)
Είναι η ιστορία των τριών αγοριών του Βασίλη Φραγκογιάννη ή Μπίλ Φράνκ, ενός φτωχού μετανάστη από την Καπαδοκία που άνοιξε στις αρχές του 20ου αιώνα στο Μανχάταν.Η κακή του μοίρα όμως τον έβαλε στο στόχαστρο της Κόζα Νόστρα.