Το μεγάλο βιβλίο με τα πάντα σχεδόν : δέντρα και λουλούδια, φρούτα και λαχανικά, τα ζώα, το ανθρώπινο σώμα, ιστορικές φορεσιές, φορεσιές του κόσμου, τα σπίτια, μηχανήματα του εργοταξίου, τα εργαλεία, τα αυτοκίνητα, τα τρένα, τα πλοία, τα αεροπλάνα, τα ελικόπτερα, μουσικά όργανα - Jolivet, Joelle, 1965- (Καλειδοσκόπιο, 2014)
Φορεσιές, μουσικά όργανα, σπίτια, πλεούμενα, δέντρα και λουλούδια, εργαλεία, αεροπλάνα και ελικόπτερα, το ανθρώπινο σώμα... Ένα βιβλίο για ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ!