Ο μικρός Φρανκ αρχιτέκτονας - Viva, Frank (Μέλισσα, 2014)
Ο μικρός Φρανκ είναι αρχιτέκτονας. Ζει στη Νέα Υόρκη με τον παππού του, τον μεγάλο Φρανκ, και με τον σκύλο τους, τον Έντι. Οι δύο αρχιτέκτονες έχουν πολύ διαφορετική άποψη για το τι φτιάχνουν οι αρχιτέκτονες για τους ανθρώπους. Αυτή η ιστορία λέει πώς μια επίσκεψη στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης κάνει τον μικρό Φρανκ να νιώσει μεγαλύτερος και τον μεγάλο Φρανκ να αισθανθεί νεότερος - και λίγο πιο σοφός.