Λόγια ενός επαναστατημένου - Kropotkin, Petr Alekseevich 1842-1921 (Νησίδες, 2013)
Κείμενα του Πιοτρ Κροπότκιν: Στους νέους, νόμος και εξουσία, το εξεγερσιακό πνεύμα, η αντιπροσωπευτική κυβέρνηση, η επαναστατική κυβέρνηση κ.ά.