Πριν από το τέρμα : μυθιστόρημα - Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Γαλάτεια, 1930-2016 (Σύγχρονη Λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή περιστέρια, 1993)
Ο κόσμος του ποδοσφαίρου και οι σκοτεινές πτυχές του μέσα από την περιπέτεια τριών νεαρών παιδιών που έχουν πάθος για την μπάλα.