Βοήθεια : σωτήριες συμβουλές για να σώζετε ζωές - Κορίτατζη - Μαρίου, Εύα (Ο Τύπος Α. Ε., 1985)
Τούτο το βιβλίο θα σας διδάξει και θα σας μάθει να αναγνωρίζετε και να ενεργείτε σωστά, κάθε φορά που κάποια επείγουσα κατάσταση θα συνέβαινε σε σας ή στους γύρω σας. Και από τέτοιες καταστάσεις, δυστυχώς, η ζωή μας είναι γεμάτη... Διαβάζοντας αυτές τις σελίδες, θα μάθετε τι να κάνετε σε μια ειδική περίπτωση που θα τύχει να παρουσιαστεί. Και μόνο όταν ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνει μπορεί να είναι ψύχραιμος, να έχει καθαρή σκέψη και σιγουριά, στοιχεία απαραίτητα σε κάθε δύσκολη στιγμή.