Διατροφή για υγεία και ζωντάνια - Najemy, Robert Elias, 1946- (Καστανιώτη, 1986)
Η υγεία σου είναι στα χέρια σου. Δημιουργείς το σώμα σου με την τροφή που βάζεις μέσα του. Η υγεία σου, η ζωτικότητα και η διανοητική σου κατάσταση επηρεάζονται αφάνταστα από την τροφή που τρως. Μέσα σ αυτό το βιβλίο θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα ακόλουθα σημαντικά θέματα, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα υγιές, γεμάτο ζωτικότητα σώμα και διαύγεια νου: - Τι να τρώτε - Πότε να τρώτε - Πώς να τρώτε - Υγιεινές συνταγές - Πώς να συνδυάζετε σωστά τις τροφές - Γιογκική δίαιτα - Μακροβιοτική δίαιτα - Πώς επηρεάζεται το μυαλό μας από το φαγητό - Πώς να φτιάχνετε φύτρα στο σπίτι σας - Νηστείες για υγεία και θεραπεία - Οδηγός βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων - Το αποτέλεσμα της τροφής πάνω στη διανοητική μας κατάσταση - Ασκήσεις για βελτίωση του πεπτικού και του απεκκριτικού συστήματος - Πώς να εξαλείψουμε τη δυσκοιλιότητα - Αυτο-μασάζ για την τόνωση και την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.