Γύρω από τη φωτιά - Bordiglioni, Stefano (Ιστορίες πριν από την ιστορία ;, 2014)
Οι άντρες της φυλής του Κόραν φεύγουν για κυνήγι και οι υπόλοιποι τους περιμένουν να επιστρέψουν με τη λεία τους. Όμως οι μέρες περνούν και οι κυνηγοί είναι άφαντοι. Η 'Αουα, ο Σατού, ο Ογκόν και τα άλλα μέλη της φυλής πηγαίνουν για ψάρεμα, λένε ιστορίες, μαζεύουν ρίζες... Ο Ογκόν ο σαμάνος ζωγραφίζει σε μια σπηλιά το πνεύμα που τον καθοδηγεί και πείθει τον Κενσού να χορέψει έναν μαγικό χορό. 'Αραγε αρκούν όλα αυτά για να επιστρέψουν οι κυνηγοί σώοι και με γεμάτα χέρια, για να ταΐσουν την πεινασμένη φυλή;