Κυνηγώντας το μαμούθ - Bordiglioni, Stefano (Ιστορίες πριν από την ιστορία, 2014)
Τα μέλη της φυλής του Κόραν πρέπει να αντιμετωπίσουν τον ξαφνικό χιονιά και την έλλειψη τροφής. Για καλή τους τύχη, στον ορίζοντα εμφανίζεται ένα μαμούθ. Οι κυνηγοί της φυλής ορμάνε στο θήραμά τους, μα δεν είναι οι μόνοι. Ξαφνικά καταφτάνει μια αγέλη πεινασμένων λύκων. Ξεκινά μια δραματική δοκιμασία για τη φυλή· από το κρέας του μαμούθ εξαρτάται η επιβίωση αντρών, γυναικών και παιδιών. Και να που η μικρή 'Αουα έχει μια καταπληκτική ιδέα...