Χαρά σ'εκείνον που γελά με τα παθήματά του - Βιτώρος, Γιώργος (Μύθοι και λόγοι, 1999)
Ένα βιβλίο όπου συγκεντρώνει ιστορίες από την ελληνική ύπαιθρο. Κείμενα διασκεδαστικά, αλλά συγχρόνως και τραγικά όπου δείχνουν το ελληνικό ταμπεραμέντο το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια σε κάθε στιγμή της ζωής του είτε χαράς είτε λύπης.