Δίαιτα και διατροφή : ομορφιά και υγεία : πρακτική και επιστημονική εγκυκλοπαίδεια διατροφής και διαιτητικής. (Εκδόσεις Κουμουνδουρέας Κ., 1986)
Ένας χρήσιμος οδηγός διατροφης για διαβητικούς αλλά και για ολους που προσέχουν την σωματική υγεία και το βάρος τους. Απλές πεντανόστιμες συνταγές γραμμένες με αναλυτικό τρόπο και με εικόνες. Ο οδηγός αυτός διατροφής δίνει πρακτικές συμβουλές για υγεία και ευεξία. Απαραίτητο βοήθημα στην κουζίνα σας.»