Με στοιχεία προσωπικών συνεντεύξεων : μυθιστόρημα - Κοντολέων, Μάνος, 1946- (Σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία : πεζογραφία, 1995)
ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ Ένα δειλό κορίτσι από κάποια επαρχιακή πόλη μετατρέπεται σε μία εντυπωσιακή θηλυκή παρουσία της αθηναϊκής κοινωνίας. Με τι λύτρα όμως πληρώθηκε αυτή η μεταμόρφωση; Πόσα τραύματα, ποιες εμπειρίες και ποια όνειρα οριοθέτησαν τούτη την πορεία;