Να ξετουρκέψουμε τη γλώσσα μας : δοκίμιο για την απαλλαγή της νεοελληνικής από τις λέξεις που έχουνε τούρκικη προέλευση - Διζιρίκης, Ιάκωβος Σ. (Άγκυρα, 1975)
Δοκίμιο για την απαλλαγή της νεοελληνικής από τις λέξεις που έχουνε τούρκικη προέλευση.